Distribuïm les races Large White i Landrace. Ens distingeixen dels nostres competidors per ser races amb un extraordinari comportament i amb unes molt bones característiques de reproducció, de creixement, índex de conversió i d’alta qualitat de canal.

Una vegada el nostre client ens mostra la confiança per treballar conjuntament, activem el “Pla d’adaptació” dels animals a la seva explotació. D’aquesta manera, podem garantir un bon rendiment dels animals una vegada entrats a cadascuna de les granges.

La línia genètica amb millor prolificitat del mercat

DanBred es caracteritza per la seva tradició, aportació de valor i transparència que està dins el nostre ADN. Des de 1971 ha sigut part implicada en l’exitós sistema de producció danès.

Sanitat, selecció i logística són tres punts molt importants que DanBred domina a la perfecció. Una flota de més de 140 camions propis assegura una bioseguritat, maneig, entrega que no poden tenir els nostres competidors.

Absolutes garanties

En línies maternes, som distribuidors les races Large White i Landrace de l’empresa danesa DanBred (fins a 2017 coneguda com a DanAvl).