Animals amb un extraordinari comportament i amb unes molt bones característiques de reproducció, de creixement, índex de conversió i d’alta qualitat de canal.

Una vegada el nostre client ens mostra la confiança per treballar conjuntament, activem el “Pla d’adaptació” dels animals a la seva explotació. D’aquesta manera, podem garantir un bon rendiment dels animals una vegada entrats a cadascuna de les granges.

Camborough®

La truja Camborough® és una mare excepcional. Dissenyada per maximitzar els quilos de porc deslletats per any amb una excel·lent eficiència alimentària, la truja Camborough® pot reproduir-se tres setmanes abans que les truges d’altres genètiques. Això dóna com a resultat un major nombre total de garrins per truja per any i menors costos de producció.

La truja Camborough® és l’opció ideal per als porcicultors que volen experimentar la combinació d’alta prolificitat i un menor cost de producció.

Indicadors de rendibilitat:

• Ventrades grans amb garrins uniformes i vigorosos
• Menor cost per garrí deslletat
• Truges amb llarga vida productiva
• Truges amb baixa mortalitat

Absolutes garanties

En línies maternes, seleccionem i comercialitzem animals amb un major nombre total de garrins per any i menors costos de producció.