Sergal

A Sergal estem especialitzats en alta genètica porcina, sempre a l’avantguarda del sector. Treballem amb productes contrastats i d’alta qualitat, seleccionant de manera exclusiva, cadascun dels nostres exemplars.

Missió

La nostra missió mantenir-nos al capdavant del sector, oferint animals amb uns estàndards de qualitat superiors. En la línia paterna, seleccionem i comercialitzem Pietrain alemany (German Genetic), Duroc danès i Duroc Godall; races de rendiment excel·lent, de gran qualitat de canal i uns paràmetres excel·lents.

Instal·lacions modèliques

Disposem d’unes instal·lacions molt innovadores i professionals, amb unes mesures de bioseguretat amb plenes garanties sanitàries. La nostra missió és que tots els clients que les visitin puguin gaudir d’un gran entorn i d’una explotació modèlica. Les nostres quarentenes són granges aparador, estil showroom, on cadascun dels nostres clients pot seleccionar, un per un, el millor exemplar per a la seva explotació.

Quarentena Pinós
2012

Solsonès — Lleida30 verros
Pietrain Alemany
Showroom
Grans mesures de bioseguretat

Quarentena Anglarill
2014

Solsonès — Lleida

50 verros
Showroom + Laboratori
Separació zones neta / bruta

CIA Bassella
2016

Solsonès — Lleida

120 verros
Centre logístic
Quarentena + Laboratori

CIA Clop
2017

Solsonès — Lleida

40 verros
Zona alta bioseguretat

Bioseguretat

Per a Sergal, la bioseguretat és una obsessió. Sempre ho ha estat.

Partners

Mantenim relació amb empreses líders en el seu sector, per poder oferir la solució més adequada a cada client, amb les màximes garanties de qualitat.