Animals d’alta qualitat
per al client exigent

La nostra missió es la selecció i comercialització de reproductors amb uns estàndards de qualitat superiors.

La nostra metodologia consisteix en una acurada selecció de tots els exemplars que comercialitzem. Des de Sergal hi ha un seguiment dels mascles adquirits pels clients. Realitzem uns controls diaris de qualsevol incidència o anomalia que es pugui produir en els centres seminals i informem mensualment al client.

A l’arribada dels mascles a la nostra explotació (granges de quarantena), després de fer-los l’obligatori control veterinari, iniciem el control seminal per detectar qualsevol tipus de morfoanomalia i d’aquesta manera, poder assegurar el màxim de qualitat seminal al nostre client. Paral·lelament, citem a la nostra explotació els clients per a poder fer la selecció morfològica dels exemplars, assessorant-los sobre les diferents línies paternes de què disposem en cada moment.

BLUP’s vius

Realitzem controls continus per tener una valoració de BLUP’s cada dos mesos.

Així coneixem quin retorn de la inversió suposa cada exemplar en tot moment segons el grupo en el que es troba (Bronze, Plata, Or o Diamant).

iblup - Anàlisi periòdic de BLUP by Sergal

Progrés made by German Piétrain

Amb la genètica de German Piétrain disposem d’un major coneixement de la disposició genètica de l’animal, de la manera més ràpida, exacta i econòmica possible.

Mensualment viatgem a la zona nord d’Alemanya i juntament amb els responsables de la companyia German Genetic, visitem totes les explotacions per tal de seleccionar tots els animals que creiem que s’ajusten als nostres estàndards de qualitat.

Duroc Godall

Qualitat amb màximes garanties

Un porc com els d’abans per a la gent d’ara.

Línia paterna i finalitzador Duroc Godall + Línia materna Landrace x Large White Línia genètica destinada a porc ecològic. Carns no exsudatives d’alta qualitat. Gran infiltració de greix intramuscular. Poc greix de cobertura / dorsal. Poca dispersió en el producte. Producte molt exclusiu, selecte i diferenciat.

Amb una alimentació de qualitat, a base de cereal, s’aconsegueix una carn amb greixos saludables monoinsaturats (amb àcids linoleics i linolènics) molt gustosos i s’allarga la durabilitat de les carns.

Duroc Danès

Finalitzador de Dinamarca

Duroc Danès és garantia de grans índex de conversió i una excel·lent velocitat de creixement.

Absolutes garanties

En línies paternes, seleccionem i comercialitzem Pietrain alemany (German Genetic), Duroc, Landrace i Largewhite de Danish Genetics; partners amb màximes garanties en races de rendiment excel·lent i de gran qualitat de canal.