1. Podem recaptar informació sobre el seu ordinador, inclòs, si escau, la seva adreça d’IP, sistema operatiu i tipus de navegador, per a l’administració del sistema. Es tracta de dades estadístiques sobre com vostè navega pel nostre lloc web.

2. Per la mateixa raó, podem obtenir informació sobre el seu ús general en el nostre lloc web mitjançant un arxiu de galetes que s’emmagatzema en el disc dur del seu ordinador. Les galetes contenen informació que es transfereix al disc dur del seu ordinador.

3. Les galetes ens ajuden a millorar el nostre lloc web i a donar un servei millor i més personalitzat. En concret, ens permeten:

  • Fer una estimació sobre nombres i patrons d’ús.
  • Emmagatzemar informació sobre les seves preferències i personalitzar el nostre lloc web de conformitat amb els seus interessos individuals.
  • Accelerar les seves cerques.
  • Reconèixer-lo quan torni de nou al nostre lloc.

4. Pots negar-se a acceptar les galetes activant la configuració en el seu navegador que permet rebutjar les galetes. No obstant això, si selecciones aquesta configuració, potser no pugui accedir a determinades parts del lloc web o no pugui aprofitar-te d’algun dels nostres serveis. Tret que hagi ajustat la configuració del seu navegador de manera que rebutgi galetes, el nostre sistema produirà galees quan es connecti al nostre lloc.

5. Com puc desactivar les galetes?

6. La majoria dels navegadors indiquen com configurar el seu navegador perquè no accepti galetes, perquè li notifiqui cada vegada que rebi una nova galeta, així com per desactivar-les completament. Per controlar quin ús vol que es faci de la seva informació, pot configurar el navegador del seu terminal en la forma que cregui més convenient per a vostè. Li indiquem els enllaços següents, on podrà trobar més informació sobre els diferents navegadors:

Chrome

http://google.es/intl/es/policies/technologies/managing/

Explorer

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-web

Safari 

http://support.apple.com/kb/ph5042

Opera

http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Si no vol ser rastrejat per les galetes de Google Analytics, Google ha desenvolupat un complement per a instal·lar en el seu navegador al qual pot accedir a l’enllaç següent: http://goo.gl/up4ND