Sergal - Genètica Porcina 2.0

Som (r)evolució en alta genètica porcina

Ho portem al nostre ADN. Estem fets per (r)evolucionar el sector porcí i fer-lo millor, tant per a nosaltres com per a totes les empreses que en formem part. Amb aquesta intenció d’optimització dels processos productius, en cadascuna de les seves etapes, el nostre equip de R + D + I ha fet un pas més.

 

BLUP ‘s en viu
Des de fa ja un temps, i conjuntament amb German Piétrain, som les úniques empreses a presentar l’evolució genètica de cada individu cada 4 mesos. D’aquesta manera coneixem quin retorn de la inversió suposa cada exemplar en tot moment segons el grup en què es troba. Ara anem un pas més enllà i sintetitzem aquests grups en 2: Pietrain Top-Class 2.0 i Pietrain Growth Plus 2.0.

 

Pietrain Top-Class 2.0
És un animal compacte, amb un alt percentatge de magre i molt equilibrat. El Pietrain Top-Class 2.0 presenta una millora genètica assegurada a través de la genòmica.

 

Pietrain Growth Plus 2.0
El Pietrain Growth Plus 2.0 és igual a màxima velocitat de creixement, el millor índex de conversió i una molt bona qualitat de carn.

 

Progrés made by German Piétrain
Amb la genètica de German Piétrain disposem d’un major coneixement de la disposició genètica de l’animal, de la manera més ràpida, exacta i econòmica possible.

 

A Sergal, estem compromesos amb la qualitat de la genètica porcina i sempre treballem per la millora del sector des de totes les etapes.

Últimes notícies