PIC & Sergal: Acord estrategic

Des de Sergal, ens complau anunciar que hem arribat a un acord estratègic que entrarà en vigor de manera immediata amb PIC, el líder global en genètica porcina.

Aquest acord beneficiarà i ajudarà els productors del sector porcí espanyol combinant el catàleg i programa genètic líder de PIC amb el nostre ampli coneixement i relació amb el client. Mitjançant aquest acord, PIC adquireix certes activitats comercials de Sergal.

inSergal, la cadena de subministrament de semen de Sergal, passarà a formar part de la xarxa europea de centres de transferència genètica (GTC) de PIC. Tots els participants comparteixen els mateixos elevats estàndards de qualitat, gestió i sanitat. Els clients de Sergal continuaran rebent la mateixa proposta de productes i serveis i, a més a més, tindran accés a l’ampli portfoli de PIC així com als seus serveis associats.

PIC (Pig improvement company) és el líder global de la genètica porcina. PIC proveeix als productors de genètica de màxim nivell complementada amb serveis tècnics que els permeten expressar el potencial genètic. PIC és una filial de Genus PLC, una empresa anglesa que té com a visió liderar la millora genètica per ajudar a alimentar el món.

En el següent enllaç pots llegir la nota de premsa conjunta i oficial en la qual s’informa d’aquest acord estratègic:

-> Nota de prensa

Últimes notícies