Sergal-porcdor-2-1024x768

El passat divendres, 23 de novembre es va celebrar a Lleida la 25a gala dels premis Porc d’or. Van estar presents gairebé 1.000 persones entre productors, tècnics, veterinaris, autoritats i representants de l’administració així com de les principals associacions sectorials, confirmant una vegada més a aquest esdeveniment organitzat per l’IRTA com la gran nit del sector porcí.

 

49 guardons van ser lliurats a 43 a explotacions de porcí de set comunitats autònomes i quinze províncies com a reconeixement a la seva tasca i esforç diari darrere de l’excel·lència en la producció porcina.

 

Dels quatre premis protagonistes, volem destacar el reconeixament que es va fer a la granja gironina Can Ballau de Corts, de l’empresa Can Ballau SCP, explotació amb genètica Sergal, amb el premi Porc d’or a la Màxima Productivitat Numèrica al arribar a la xifra rècord de 38,97 garrins deslletats per truja i any. Dels 45 premis restants, que corresponen a les estatuetes d’or, plata i bronze atorgades d’acord amb diversos criteris tècnics, Catalunya i Aragó per primera vegada empaten amb la xifra de 13 guardons guanyats. En el cas català, s’han atorgat 8 reconeixements a Barcelona, 3 a Girona i 2 a Lleida.

 

Felicitats també a Granja La Farigoleta, Espadaler, Mas Rosell, Molist-Can Toi i Bartomeus, pels seus respectius premis. I a Granja Can Solà Vell, Can Ballau, El Castell, La Vernera, El Serrat, Castellets i Granja Daniel per les seves nominacions a uns premis de tant prestigi.

 

Des de Sergal volem agraïr als nostres clients la seva confiança.
Gràcies per deixar-nos ser part del vostre èxit, i per compartir amb nosaltres la vostra trajectòria. Gràcies!

Últimes notícies