Sergal ha estat present a l’edició d’enguany d’Eurotier, que se celebra del 13 al 16 de novembre de 2018, al recinte firal de Hannover (Alemanya), acompanyant als nostres partners de DanBred i German Genetic.

Eurotier es posiciona un any més com a la fira líder mundial del sector ramader. En l’edició 2016 va comptar amb la presència de 163.000 visitants professionals provinents de més de 100 països, 39.900 de l’estranger. Un total de 2.638 expositors de 58 països – entre ells 78 d’Espanya – van mostrar les últimes novetats i tendències del sector en una superfície total d’exposició de 280.000 en 16 pavellons.

Destaquem com a punt important d’Eurotier 2018, la conferència que ha ofert l’Albert Noguera, cofundador i gerent de Sergal. En ella s’ha presentat el nostre model d’empresa així com els trets diferencials en termes de bioseguretat, traçabilitat, innovació, etc. que ens posicionen com a una marca referent en el sector, tant en l’àmbit nacional com internacional.

També s’ha parlat de la revolució que han suposat algunes de les últimes novetats presentades per Sergal, com l’aplicació per a dispositius mòbils de venda de dosis de semen dels mascles de les nostres CIA’s, les màquines MaxiPig i la nova revolució, iBlup, el primer programa de blups vius del sector.

Volem donar un any més les gràcies a tots els que ens heu visitat i als que feu de Sergal la vostra marca. Nosaltres seguirem mantenint el nostre compromís amb el sector, els nostres clients i col·laboradors, amb el nostre treball diari.

Sergal és un gran equip, però sobretot, Sergal sou vosaltres!

Últimes notícies