La setmana passada vam estar presents en la 52a edició de la fira ramadera, industrial i agroalimentària Sepor, a Lorca.

La fira es va celebrar del 4 al 7 de novembre al Centre de Fires i Congressos de Lorca, Múrcia, i acollia empreses productores, interprofessionals, associacions de productors, organitzacions agràries i diverses institucions. Sepor 2019 també va acollir la III Gala Sepor d’Or, en la que es premiaven diversos aspectes del sector ramader i agroalimentari com la millor Iniciativa Empresarial Agroalimentària, la difusió pel sector agropequari, el compromís amb el sector, la tasca de formació al consumidor, entre d’altres.

A l’estand de Sergal vam poder mostrar i explicar la revolució digital dels centres d’inseminació artificial que hem dut a terme amb inSergal. Als visitants de Sepor vam poder explicar-los la gran traçabilitat, transparència i gran qualitat del nostre servei. També va servir de punt de trobada amb coneguts i un lloc òptim on intercanviar idees i opinions del sector porcí.

Gràcies a Sepor vam poder estar al costat dels nostres clients de la Regió de Múrcia. Una fira en la qual repetirem segur.

Últimes notícies