Sergal-anps

El grup de Centres d’Inseminació Artificial Porcina de la Asociación Nacional de Criadores de Ganado Porcino Selecto (ANPS) va organitzar el passat dimecres 31 d’octubre, una nova jornada tècnica que es va enfocar cap a la “Problemàtica real dels centres d’inseminació artificial porcina”.

Durant la jornada, es van donar a conèixer les dades i xifres del sector de la inseminació artificial porcina a Espanya i es van exposar diferents estratègies per a la reducció de la contaminació en els centres d’inseminació.

El Grup de Centres d’inseminació artificial de l’ANPS va exposar altres interessants temes com els punts crítics en la recepció de dosis de semen, control des granges, etc.

Finalment, la jornada es va tancar amb una interessant taula rodona i la clausura per part del President de la ANPS: Josep Puigdollers Masallera.

Sergal participa activament a totes aquelles iniciatives que ajuden a millorar el sector i ens ajuden a avançar cap a un millor sistema productiu amb més control i traçabilitat.

Sergal-anps

Últimes notícies