9001_ENAC_CAT

Sergal ja disposava de l’ISO 9001, la certificació internacional de gestió de qualitat amb major reconeixement mundial. Ara hem aconseguit la millorada ISO 9001:2015 que ens situa un nivell més enllà.

Aquesta nova certificació  destaca per haver millorat en l’avaluació de riscos i les oportunitats en cada secció de l’empresa.

El nou enfocament de l’ISO 9001: 2015 ajuda a les organitzacions a què siguin competitives, posant èmfasi en:

_ L’avaluació de l’entorn competitiu

_ L’alineació amb l’estratègia

_ L’enfocament al client i parts interessades

_ La gestió de riscos i oportunitats

_ Una organització més sòlida, més ben estructurada i preparada per assumir nous reptes competitius

Un dels aspectes més importants per a les organitzacions respecte als avantatges d’ISO 9001: 2015 sobre versions anteriors, és el referent a la innovació, sent la base de la competitivitat. Tot i que la norma ISO 9001: 2015 no fa referència a la innovació, els experts en gestió de qualitat parlen dels següents aspectes respecte a la innovació:

_ La innovació no és només de producte

_ L’Avaluació del cicle de vida del producte i de les organitzacions

_ En els models de negoci

_ La creació de valor per al client

_ El pensament creatiu en els processos de millora

La innovació és un dels punts forts de la nostra marca i ens consolida com un referent al sector. A Sergal destinem esforços i recursos als processos d’R+D+I, ja que ens ajuden a assegurar uns altíssims estàndards de qualitat. Això repercuteix directament en els nostres productes i serveis, i per tant, en els nostres clients.

És per això que avui volem compartir amb tots vosaltres aquest nou reconeixement per a Sergal.

Gràcies a tots vosaltres per fer-nos confiança. Seguirem creixent i millorant. Seguirem, amb la mirada fixe al futur del sector, per anar sempre una passa endavant!

9001_ENAC_CAT

Últimes notícies