Volem ensenyar-vos com treballem. Volem mostrar-vos tot el que podem fer per vosaltres. Volem que ens conegueu. Us ho volem ensenyar tot. Per això, estrenem nova pàgina web. Més actualitzada, més detallada, més transparent.

Sobretot això, transparent.

Des de Sergal treballem, dia a dia, per oferir la màxima transparència en el nostre dia a dia. En aquest sentit, i des del primer dia, hem fet una important aposta per ser transparents. Pel que fa a infraestructures, les nostres quarentenes disposen d’espais showroom i oferim un servei personalitzat i individualitzat. També hem invertit en tecnologia, perquè els nostres clients disposin de tota la informació del seu interès. Hem desenvolupat la primera aplicació de venda de semen porcí, on també s’ofereix total transparència sobre els diferents productes i processos.

Finalment, faltava un lloc on explicar tota la nostra tasca i les diferents línies en les que treballem. És per això que hem actualitzat la nostra pàgina web.

Desitgem que hi trobeu tota la informació que necessiteu (i, si no és així o teniu qualsevol comentari, ens ho comuniqueu).

Moltes gràcies per la visita!
Benvingudes i benvinguts.

Últimes notícies