Sergal-VPSuis-Onclick

A Sergal sempre hem dit que tenim partners amb les màximes garanties.

Treballem per ser i mantenir-nos líders del sector, oferint productes de qualitat, total transparència i el millor servei. Però no ho podem fer tot nosaltres sols. És per això que amb el temps ens hem estat rodejant d’empreses capdavanteres en els seus sectors i hem treballat conjuntament per sumar i créixer juntes.

Onclick, el nostre partner tecnològic rep un reconeixement a la feina ben feta. Es tracta dels premis RuralApps, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. Onclick ha desenvolupat VP-Suis, una aplicació per a dispositius mòbils que permet seguir tota la traçabilitat en temps real d’una granja o empresa agroalimentària. L’aplicació està disponible per a dispositius apple i android.

Amb el premi Ruralapps es vol impulsar el desenvolupament d’aplicacions mòbils en el marc del sector agrari, alimentari o rural; distingir les empreses que hagin desenvolupat les dues millors aplicacions mòbils funcionals que contribueixin a la millora del sector agrari, alimentari o rural, i reconèixer els/les innovadors/es que hagin desenvolupat aplicacions mòbils orientades o que aportin solucions tecnològiques a la ciutadania o als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.

Últimes notícies