ProfessionalsQualificats

A Sergal som exigents amb la nostra feina. No pot ser d’una altra manera si volem oferir-te el millor.

A Sergal tots els treballadors som importants, no pot ser d’una altra manera si volem un treball de qualitat.

A Sergal, cada un de nosaltres aporta tot el seu coneixement tècnic i humà.

 

 

Som homes i dones veterinaris, biòlegs, enginyers agrònoms, administratius i gestors, tècnics en salut animal, en transport i en logística, grangers i comercials.
Treballem plegats per a construir una empresa capdavantera en el sector de la genètica porcina.

 

 

I ens organitzem de manera que tots nosaltres et donem el millor servei:

_ El
departament d’administració és la columna vertebral dels números i la gestió.

_ El de recursos humans que s’encarrega de generar cohesió d’equip transmeten els valors i objectius de Sergal. Ja ho hem dit, per a nosaltres, les persones són importants.

_ El personal de manteniment: jardineria, llauneria, electricitat… Perquè qualsevol detall, compta.

_ El departament de compres que té cura dels proveïdors i treballa conjuntament amb ells, per aconseguir els productes més eficients per a tu.

_ Els professionals del departament comercial tenen un coneixement profund del sector i per això t’ofereixen just el què necessites, el millor. A més, t’acompanyen en la visita al showroom i t’assessoren en la selecció dels exemplars que més et convinguin, segons els teus objectius de producció.

_ Un grup de tècnics experts que t’assessoren en tots els aspectes relacionats amb la producció. Coneixen el producte, visiten la teva granja i t’ofereixen solucions personalitzades a curt i llarg termini. Perquè ens agrada treballar conjuntament amb tu i sentim les teves preocupacions com a nostres.

_ Un equip de quarantenes que aplica de manera rigorosa, les mesures de bioseguretat establertes per Sergal. S’encarrega de mantenir les instal·lacions en condicions òptimes. De l’entrenament individualitzat de cadascun dels exemplars perquè arribin en les millors condicions al centre d’inseminació.  I de tenir cura dels animals.

_ Dins els CIA’s hi tenim els
tècnics de Laboratori d’InSergal que analitzen i preparen totes les dosis seminals del centre d’inseminació. I l’equip InSergal Granges que s’encarrega d’extreure i subministrar les dosis seminals dels reproductors al nostre laboratori i del manteniment de les instal·lacions.

_ En el camp de la investigació treballem cada dia per a ser una empresa puntera i aportar nous coneixements que beneficiïn a tot el sector i sobretot a tu, client de Sergal, potenciant el departament I+R+I

_ I finalment, les persones encarregades de
la logística que sota els paràmetres de màxima bioseguretat, organitzen i lliuren les comandes tant dels animals com de les dosis, amb un seguiment molt proper i total transparència i traçabilitat des de l’inici fins a l’entrega.

 

 

Ara ja ho saps, formem un equip amb un únic objectiu: oferir-te la màxima qualitat.

Perquè som un equip de #professionalsaltamentqualificats al teu servei!

ProfessionalsQualificats

Últimes notícies