LOGO-porc-dor_25

Un any més, la genètica Sergal té un gran pes als premis Porc d’or, que aquest any celebren a Lleida la seva 25a edició.

 

Són ja 25 els anys des que l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) va celebrar la primera edició dels premis Porc d’ Or a l’excel·lència en la producció porcina. Des de llavors, centenars d’empreses i explotacions de porcí han estat reconegudes amb el lliurament d’aquests guardons per la seva professionalitat, esforç i extraordinària labor, entre elles Sergal. Aquest any el gran esdeveniment anual del sector porcí espanyol tornarà a celebrar-se a Lleida, ciutat que ja ha acollit 14 edicions al llarg d’aquests 25 anys.

 

Els premis Porc d’ Or han estat testimoni de la gran evolució que ha experimentat el sector porcí, a través de l’eina BDporc (Banc de Dades de Referència del Porcí Español), gestionada per l’ IRTA i que suposa la base sobre la qual es fonamenten aquests guardons.

 

Des de Sergal volem desitjar la millor de les sorts, aquesta nit, a tots els nostres clients nominats:

_ Granja Can Solà Vell
_ Can Ballau
_ El Castell
_ Mas Rosell
_ Granja La Farigoleta
_ Granja Bartomeus
_ Granja La Vernera
_ Granja El Serrat
_ Granja Molist-Can Toi
_ Granja Espadaler
_ Granja Castellets
_ Granja Daniel

 

A tots vosaltres, gràcies per confiar en la nostra genètica i gràcies també per treballar sota la convicció de què una feina ben feta és la base de l’èxit.

Compartim amb vosaltres el dia a dia.
Les vostres preocupacions són els nostres reptes a superar. 
I en aquesta línia treballem i seguirem treballant, per ajudar-vos a aconseguir l’excel·lència dels vostres productes aportant sempre el millor de Sergal.

Endavant i bona sort!

 

+ info:
Llistat de nominats
Notícia de l’Irta

LOGO-porc-dor_25

Últimes notícies