SafeGenetics - Sergal - Investigació al servei de la porcicultura

Des de SafeGenetics® transformem en oportunitats de millora els contratemps comuns de la porcicultura

 

SafeGenetics® representa el departament de R + D + I a Sergal. A SafeGenetics® s’agrupen tots els projectes de recerca, desenvolupament i innovació, totes les col·laboracions, tots els convenis amb universitats, instituts de recerca i desenvolupament, i Organismes Públics. La seva principal raó de ser és generar coneixement per avançar i ajudar a avançar.

 

Des de SafeGenetics® proposem abordar com a oportunitats i desafiaments aquells contratemps més comuns que es donen en la porcicultura moderna, tant en els centres d’inseminació (reducció d’antibiòtics en les dosis seminals, problemes d’infertilitat,…), a les granges de truges, en les maternitats (controls de rendiments reproductius), com durant el procés de deslletament (aparició de defectes genètics) i engreix (controls de rendiments productius i carnis). Creiem fermament que aquestes són oportunitats per generar coneixement, per generar solucions, per generar competitivitat.

 

Actualment, donem solució als problemes que apareixen durant el procés d’engreix, o a problemes de creixement i índex de conversió. A més, el nostre equip de R + D + I està desenvolupant solucions, també, als problemes que comporten les anomalies genètiques en l’escorxador porcí.

 

Es disposa de grans eines com són les anàlisis genòmics; Xips d’alta densitat de 70k GGP Porcine HD versió 1, que permeten analitzar gran quantitat d’SNPs distribuïts per tot el genoma porcí.

 

En SafeGenetics® apostem per abordar els reptes que ens planteja la producció porcina amb determinació, amb constància i amb voluntat de servei.

 

Des Sergal, treballem per ser i ajudar a ser millors.

Últimes notícies