Sergal - Bioseguretat - Ruralcat

Des dels nostres inicis, a Sergal hem adoptat les mesures més estrictes possibles en matèria de bioseguretat. El producte que oferim sempre ha estat alta genètica porcina i, per aquest motiu, tota precaució és poca.

El nostre protocol de bioseguretat és public i visible a la nostra pàgina web. Les nostres instal·lacions compleixen amb tots els requisits i nosaltres mateixos fem recomanacions als nostres clients en possibles aspectes a millorar.

Un reflexe de la nostra aposta per la bioseguretat la trobem en el Dossier Tècnic 98, del mes de maig, editat per RuralCat. En aquest exemplar, dedicat a temes de Bioseguretat, la fotografia de la portada correspon a les nostres instal·lacions d’inSergal, a Bassella.

El Dossier Tècnic és una publicació del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, de universitats i centres de recerca i del sector.

Sergal - Bioseguretat - Ruralcat

Últimes notícies