SomEmpresesLíders

#somempreseslíders
#transparenciaitraçabilitat


Tant tu com nosaltres volem el mateix: tenir les millors eines per a fer la millo
r feina.

Per això a Sergal,

_ Sabem que l’aliança amb #empresesliders és garantia de productes líders.
_ Sabem que la tecnologia és garantia d’innovació i futur.
_ Sabem que aliar-nos amb una empresa per liderar la transformació tecnològica del sector, és una prioritat.


I la unió de Sergal + onclick ens ha convertit en #empresesliders en tecnologia. Perquè aquesta unió ha estat la conseqüència natural del desig de construir innovant.
I totes dues hem treballat molt, pensant en què necessites i en què et volem donar. I de tot aquest treball ha sortit la nostra APP que et garanteix #transparenciaitraçabilitat.

La traçabilitat és la capacitat de reproduir l’historial d’un producte. Poder localitzar ràpidament l’origen dels problemes que puguin sorgir evitar-los en el futur.
La traçabilitat és l’instrument per garantir la qualitat i treballar en la prevenció.
Els sistemes de traçabilitat han de ser com més transparents millor. A Sergal sabem que no pot ser d’una altra manera.
Per això hem volgut posar la tecnologia al servei del què per a nosaltres és primordial: la traçabilitat i la transparència. Dos conceptes que ens defineixen com a empresa:

TECNOLOGIA PUNTERA + TRAÇABILITAT + TRANSPARÈNCIA = SERGAL

I quan parlem de traçabilitat i transparència volem dir que:

_ Les teves comandes les faràs a través del teu mòbil. Quedaran registrades per a poder-les consultar en qualsevol moment.
_ Aquestes comandes arribaran als nostres laboratoris que sabran en tot moment la quantitat i el tipus de dosi que necessites.
_ Prepararem les teves comandes segons l’estoc de dosis que s’han envasat aquell dia.
_ Els repartidors de Sergal, mitjançant un sistema de codi de barres, utilitzaran aquesta aplicació per lliurar els paquets a la teva granja.
_ Podràs consultar a través de l’aplicació en quin estat es troba la teva comanda, si ja està preparada, si ja ha sortit del centre i està en camí o bé si ja està lliurada.

A més, l’APP:

_ Ens ofereix la geolocalització de les teves dosis des que surten de les nostres instal·lacions fins que arriben a la teva granja.
_ I ens informa de qualsevol variació en la temperatura de les neveres.

El més important és que tota la informació queda enregistrada per prendre les decisions pertinents en cada cas. Estem informats durant tot el procés de transport. Un procés que controlem al màxim. Un procés que ens permet mantenir la qualitat de les dosis. Un procés que ens permet garantir el millor producte final.
Resolem amb eficàcia i prevenim amb eficiència, perquè tenim totes les eines necessàries per a fer-ho.

Però això no s’acaba aquí. Seguim treballant. Perquè no ens aturem. No ens conformem i volem seguir endavant. Ser cada dia millors.
I ja estem treballant amb un nou dispositiu que controlarà la temperatura de la teva nevera i t’avisarà en cas que es produeixi qualsevol variació.

La nostra fortalesa és la conseqüència de la fortalesa de totes les parts. L’experiència d’onclick en tecnologia s’uneix a la nostra experiència en #geneticaporcina i ens permet oferir-te un servei únic, eficient i eficaç.

Perquè tots necessitem #somempreseslíders, per a ser líders. Perquè la #transparenciaitraçabilitat donen resposta a les nostres exigències per ser els millors per a tu.

SomEmpresesLíders

Últimes notícies